Organizarea spitalului

SECŢIA PSIHIATRIE 
Aceasta secţie trateaza pacienţii acuţi, barbaţi şi femei, care necesita o evaluare psihiatrica cuprinzatoare şi un tratament de stabilizare a simptomelor. Intervenţia de criza şi individualizarea structurata a tratamentului este oferita pacienţilor într-un climat de linişte şi siguranţa.
Pacienţii sunt spitalizaţi în 70 de paturi şi sunt trataţi pentru o varietate de boli, cum ar fi: depresii, tulburari bipolare, tulburari psihotice (inclusiv schizofrenie), anxietate, tulburari obsesiv-compulsive, etc

STAŢIONARUL DE ZI
Staţionarul de zi este un sistem de tratament ambulatoriu.
Pacienţii sunt în tratament 8 ore pe zi timp de cinci zile pe săptămână şi sunt admişi în staţionar când starea psihică permite deplasarea la domiciliu. Spitalizarea în staţionar ajută pacientii să îşi continue activitatea începută la domiciliu, ajutându-i să evite stresul determinat de internare.

CENTRUL DE SĂNĂTATE MINTALĂ
Este deschis pacienţilor care sunt în stare de remisie a simptomelor, dar continuă să aibă nevoie de tratament ambulatoriu pentru menţinerea stării de remisie. Pacienţii au posibilitatea de a participa la un program terapeutic patru ore pe zi timp de cinci zile pe săptămână şi sunt organizaţi în grupuri.

ATELIERELE DE ERGOTERAPIE
-Atelier de ergoterapie pictură artizanală
-Atelier de gastronomie
-Atelier de ergoterapie croitorie şi tricotaje

ORGANIGRAMA SPITALULUI

-click aici pentru organigrama actuală